Ôpis
Parametry techniczne
Kwas bearny, zwany tyż Cytadekanoicznym Cylym, jednym z nojpopularniyjszych kwasōw tłuszczowych z dugim lyńcuchym, wystympujōncym we połōnczōnyj formie u tłuszczōw zwierzyncych naturalnych i roślinnych. Kōmercyjny "kwas stearski" je miszōngym w przibliżyniu rōwne wielości kwasōw parowych i palmijowych i niywielkich wielości olejańskich kwaśnych kwaśnych kwadrat. Je zatrudniōny w produkcyji świece, kosmetykōw, kosmetyki, położynia, pokazujōnce sie, pokazujōnce, smarmy, jak tyż farmaceutyce.
Niymaciele Tag: Gumowo klasa kwasu lodowego, Chiny, producynci, cyna, cytata, bezpłatno prōbka
